Ga naar de inhoud
huiswerk-planning-zwolle

Huiswerk planning Zwolle

Het plannen van al het huiswerk is een moeilijke opgave voor uw kind in het voortgezet onderwijs. Natuurlijk willen ze ook nog tijd over houden voor vrienden, sport en bijbaantje. Help hoe doe ik dat?!

Het plannen van activiteiten zoals huiswerk is voor pubers en jongeren een lastige opgave. Dat is niet erg of raar, het komt omdat het puberbrein zich daar nog niet volledig voor ontwikkeld heeft.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren en hulpmiddelen die uw kind helpen een goede planning te maken. Leren wordt daardoor in eens een stuk leuker! Ik kan uw puber daar bij helpen en daarna kan hij of zij het zelf! Weg met die huiswerk stress!

Ik gebruik vaak onderdelen uit de SKUR methode en natuurlijk kijk ik naar wat het beste bij het kind past. 

We beginnen altijd met een start sessie. Ter voorbereiding daar op vraag ik uw puber het schoolrooster aan mij door te geven en natuurlijk de andere activiteiten zoals werken en sport. Dat nemen we als basis voor de persoonlijke huiswerk planning. Hebben we de planning gemaakt? Dan houden we natuurlijk contact om hem te bewaken en aan te passen.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om bij mij huiswerk te kunnen maken. Een andere omgeving biedt vaak veel meer rust en minder afleiding. 

Mijn expertise ligt bij Zorg en Welzijn, omdat ik daar al 14 jaar les in geef. Zit uw kind op het VMBO met profiel Zorg en Welzijn. Dan kan ik uw kind met examentraining voorbereiden op een succesvol examen.

Benieuwd wat huiswerk planning voor uw kind kan betekenen? Neem dan zonder verplichting contact met mij op. 

Esther Burgman
Alerdinckstraat 8
8043 VB Zwolle

esther@jongerencoachzwolle.nl
06-21546952