Ga naar de inhoud
huiswerk-planning-zwolle

Huiswerkplanning Zwolle

Het plannen van al je huiswerk is een moeilijke opgave. Natuurlijk wil je ook nog tijd over houden voor je vrienden, sport en bijbaantje. Help hoe doe ik dat?!

Het plannen van activiteiten zoals huiswerk is voor pubers en jongeren een lastige opgave. Dat is niet erg of raar, het komt omdat je brein zich daar nog niet volledig voor ontwikkeld heeft.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren en hulpmiddelen die je helpen een goede planning te maken. Leren wordt daardoor in eens een stuk leuker! Ik kan je daar bij helpen en daarna kun je het zelf! Weg met die huiswerk stress!

Ik gebruik vaak onderdelen uit de SKUR methode en natuurlijk kijk ik naar wat het beste bij jou past. 

We beginnen altijd met een start sessie. Ter voorbereiding daar op vraag ik je je rooster aan mij door te geven en natuurlijk je andere activiteiten zoals werken en sport. Dat nemen we als basis voor jouw persoonlijke huiswerk planning. Hebben we je planning gemaakt? Dan houden we natuurlijk contact om hem te bewaken en aan te passen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij mij je huiswerk te kunnen maken als je daar thuis de rust niet voor kan vinden. Mijn expertise ligt bij Zorg en Welzijn, omdat ik daar al 14 jaar les in geef. Ik zal je daarom ook kunnen helpen bij het voorbereiden op het examen Zorg en Welzijn.

Lijkt dit je wat? Neem dan zonder verplichting contact met me op. Je kunt me gewoon een whatsapp of mail berichtje sturen. Dit eerste contact kost je niks!

Esther Burgman
Alerdinckstraat 8
8043 VB Zwolle

esther@jongerencoachzwolle.nl
06-21546952