Ga naar de inhoud

Voor Ouders

Merkt u dat uw puberende of jongvolwassen zoon of dochter thuis of op school niet lekker in zijn vel zit? 

Elke jongere is bezig met het ontdekken van haar identiteit. Tegelijkertijd zijn er allerlei partijen die iets van de jongere verwachten zoals school, vrienden en ouders. Zie als puber en jong volwassene maar eens aan al die verwachtingen te voldoen.

Ik kan samen met uw kind kijken waar ik hem of haar door coaching bij kan ondersteunen. Het kan zijn dat uw kind behoefte heeft aan een gesprek met iemand anders dan u als ouder, iemand die vertrouwen geeft maar onafhankelijk in de situatie is.

Andere kinderen hebben baat bij concrete hulp bij het opstellen van hun dag- en huiswerkplanning. Dit doe ik aan de hand van de SKUR methode. Daarnaast kan ik de mogelijkheid bieden om rustig te werken aan het huiswerk en waar mijn mogelijkheden liggen te ondersteunen met het maken van dit huiswerk.

In het startgesprek zullen we kennismaken en de hulpvraag samen vaststellen, bij voorkeur doe ik dat samen met u en uw kind. Tijdens het vervolgtraject wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw kind en plannen we naar behoefte gezamenlijke evaluatie momenten.

Bij vragen kunt u altijd contact met mij opnemen. Mijn coachingspraktijk is gevestigd in de wijk Stadshagen in Zwolle.

Esther Burgman
Alerdinckstraat 8
8043 VB Zwolle

esther@jongerencoachzwolle.nl
06-21546952