Ga naar de inhoud

Voor Jongeren

Als jongere en jong volwassene komt er veel op je af. Je bent je eigen identiteit en interesses aan het ontdekken en tegelijkertijd gebeurt er ook nog van alles om je heen. Op school verwachten ze veel van je en tegelijkertijd wordt het tijd om keuzes te maken over je volgende studierichting. Dan is er natuurlijk ook nog je vriendengroep waar je je plekje in wilt hebben, of wellicht heb je juist geen vrienden terwijl je dat wel graag zou willen. Helaas kun je ook zomaar te maken krijgen met verdrietige tegenslagen als een scheiding, ziekte of overlijden van ouders of andere gezinsleden.

De kans is groot dat jij als jongere met een of meerdere van bovenstaande dingen te maken hebt. Het is dan heel goed te begrijpen als je daardoor niet lekker in je vel zit, je school resultaten slechter worden of dat je hierdoor gedrag vertoont dat je eigenlijk helemaal niet van jezelf kent. Herken je dit?

Als jongeren- en jeugdcoach in Zwolle (Stadshagen) kan ik je hierbij helpen. Dit kan zijn met coachingsgesprekken waarin ik je help om te ontdekken wat je zelf graag zou willen (worden), of door een luisterend oor te bieden zodat je je verhaal in vertrouwen aan iemand kunt vertellen (natuurlijk geef ik je dan ook gelijk adviezen hoe je er mee om zou kunnen gaan), ook kan ik je ondersteunen in het plannen van huiswerk en andere dagelijkse activiteiten. Hoe ik je ga helpen is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Voor al deze dingen is het natuurlijk belangrijk dat je geholpen wordt door iemand die je vertrouwd. Het begint daarom altijd eerst met elkaar leren kennen. Neem daarvoor contact met me op. Een intake kost niks en verplicht je tot niks.

Esther Burgman
Alerdinckstraat 8
8043 VB Zwolle

esther@jongerencoachzwolle.nl
06-21546952